O nama

EUROgenyx je kao grupa entuzijasta oformljen krajem 2000. godine. Cilj formiranja EUROgenyx-a je stvaranje jezgra koje će svojim radom i istraživanjima našem tržištu približiti visoko-tehnološke ideje i proizvode iz oblasti IT inženjeringa, kao i iz oblasti merne tehnike, automatike i primenjene elektronike u oblasti kontrole pristupa.

Od 2005. godine EUROgenyx svoje aktivnosti sprovodi posredstvom malih i srednjih preduzeća sa ciljem animacije i afirmacije tržišta novim tehnologijama.

U periodu do 2006. godine EUROgenyx ima zapažene rezultate u oblasti autonomne robotike, manjih sistema automatizacije, u mernoj tehnici i u IT inženjeringu čime privlači pažnju nekoliko velikih kompanija kao što su „Telefonija”, „Beotel NET”, ProCredit Banka, Galenika itd. Svakako treba pomenuti i izuzetno uspešnu saradnju sa Mašinskim fakultetom iz Niša (katedra za mehatroniku).

Sredinom 2007. godine grupa EUROgenyx stvara pravno-tehničke uslove i kreće da nastupa samostalno na domaćem tržištu. Od 10. septembra 2007. godine EUROgenyx uzima pravni oblik SZRa. Paralelno tome EUROgenyx ulazi na tržište Crne Gore svojim sistemima za RFID kontrolu pristupa, kao i na tržište Hrvatske projektom automatizacije staklenika koje je uspešno realizovano u kooperaciji sa ino-partnerom.

Planovi EUROgenyx-a su da agresivnim nastupom i primenom novih tehnologija zauzme svoje mesto kako na našem tržištu tako i na tržištima zemalja u okruženju. Planovi koji se postavljaju početkom svake godine bivaju verifikovani kvartalno i vodilja su poslovnoj politici EUROgenyx-a.

Preuzmite PDF sa podacima firme, kopijom rešenja o registracij za PDV

Preuzmite PDF sa Rešenjem o registraciji iz APR-a

 

Možemo Vam ponuditi sledeće usluge:

HARDWARE:
chip U mogućnosti smo da vam ponudimo, projektovanje različitih vrsta elektronskih uređaja. U našem dogogodišnjem radu, imali smo prilike da uspešno isprojektujemo i realizujemo merne, akvizicione, upravljačke, energetske, mikrokontrolerske, analogne i sisteme automatskog upravljanja. Za većinu aplikacija možemo izvršiti i integraciju sistema (uređaja) sa PC računarom. U ponudi je veliki izbor “connectivity” solucija i to: RS232, RS485, InfraRed, Ethernet, USB, Wirelles (433.92MHz ili 2.4GHz – ZigBee)… Usluga podrazumeva od ideje do realizacije, od električne šeme do finalnog uređaja.

SOFTWARE:
PERRY_0131472275_mech.qxd Eurogenyx Software Development Team (SDT) fokusiran je na razvoj aplikativnog software-a kako za potrebe naših uređaja, tako i za potrebe posebnih zahteva. Naše aplikacije su razvijene za usko specijalizovane zahteve naših klijenata. Eurogenyx SDT je uvek izlazio u susret specijalnim zahtevima svojih klijenata i pronalazio najoptimalnija rešenja za njihovu realizaciju. Ono što nas izdvaja od drugih je sposobnost da odgovorimo na bilo koji zahtev sa širokim spektrom softverskih tehnologija (Windows desktop aplikacije, Embbeded programiranje, Web aplikacije, Baze podataka, Dizajn, …).

Koristimo najmodernije tehnologije za realizaciju naših aplikacija:

- .Net Framework 1.1, 2.0
- SQL
- C#
- Visual Basic
- Delphi

FIRMWARE:
firmware Imate gotov uređaj i ideju kako ga upotrebiti. Mi možemo za vas da izradimo i testiramo firmware kojim će Vaš uređaj moći da dobije kako na funkciji tako i na elegantnosti u radu. Korišćenjem savremenih trendova, moguće je implementirati Bootloader sistemski pristup, ili OTP pristup. Dogovorno, možemo Vam ponuditi odgovarajuću arhitekturu pre samog procesa izrade hardvera uređaja. Moguće je projektovanje i pisanje firmvera za većinu danas popularnih mikrokontrolera, sa akcentom na Microchip PIC10, PIC12, PIC16, PIC18, dsPIC, dsPIC33 i PIC24, serije mikrokontrolera.

Kontaktirajte nas :)

Neke od referenci

 • Tetra Pak – Beograd
 • Tetra Pak Production d.o.o - Gornji Milanovac
 • Tetra Pak Balcan - Zagreb, Hrvatska
 • Philip Morris – Niš
 • ProCredit Banka – Beograd
 • AIK Banka – Niš
 • SIMPO A.D. - Vranje
 • Victoria Group - Novi Sad
 • ITM d.o.o – Šimanovci
 • Mašinski Fakultet – Niš
 • Stomatološki fakultet – Beograd
 • Pekare Branković - Niš

Malo o nama

EUROgenyx je kao grupa entuzijasta oformljen krajem 2000. godine. Cilj formiranja EUROgenyx-a je stvaranje jezgra koje će svojim radom i istraživanjima našem tržištu približiti visoko-tehnološke ideje i proizvode iz oblasti IT inženjeringa, kao i iz oblasti merne tehnike, automatike Više o nama »