Portfolio

MTIV-02-E

February 27, 2008 Arhiva 0 Comment

MTIV-02-E je zamenjen novim modelima, koje možete videti na sledećim linkovima:

MTIV-03-E
MTIV-09-E

Kratak opis uređaja MTIV-02-E:

MTIV-02-E je modul/uređaj za daljinski monitoring relativne vlažnosti i temperature putem LAN ili Internet mreže. Poseduje 4 priključka za merne sonde MTIV02-RHT, RS485 full-duplex komunikacioni port, 10Mb Ethernet konektor i dva relejna izlaza. U sam uređaj implementirani su TCP/IP, HTTP, UDP i SNMP protokoli za komunikaciju putem ethernet mreže. Sam uređaj poseduje interni loger merenih veličina sa vremenom i datumom, a interna memorija omogućava smeštanje 37000 mernih uzoraka, što za recimo podešeni perod akvizicije iznosi preko 120 dana.
Polje primene uređaja je široko: kontrola serverskih soba, nadgledanje procesa u sušarama i sistemima za inkubaciju, alarmiranje u magacinima kvarljive robe ili u industriji farmacije, primena HACCP standarda itd….

Opcije:

LCD Panel – na uređaj se može priključiti externi LCD Panel na kome se vrši prikaz podataka merenih veličinama, kao i ostale informacije od značaja. Na ovom eksternom LCD panelu, postoji zvučna i svetlosna informacija (alarm) ukoliko se prekorače podešene vrednosti temperature ili relativne vlažnosti. Takođe, mogu se podešavati parametri od značaja upotrebom četiri tastera na samom panelu za eventualnu interakciju sa korisnikom. Eksterni LCD panel može biti udaljen od samog MTIV-02-E uređaja i više desetina metara, a napajanje i komunikacija sa njim vrši se jednim kablom. Ovo posebno pogoduje montaži ovog panela, kao dodatna kontrola van zaštićenih prostorija u kojima se nadgledaju parametri.

Termalni Štampač – Na uređaj se može priključiti i štampač (prikazan je na donjim slikama) čime se direktno iz uređaja mogu štampati arhivirani podaci za odabrani period. Štampač je malih dimenzija (170x160x66mm), težine 0.6kg.

GSM modul – Sa dodatnim GSM/SMS/GPRS modulom moguće je i nadgledati merene veličine i sa udaljenog mesta, upotrebom SMSa poruka ili GPRSa. Posebna pogodnost je što je moguće alarmirati korisnika slanjem SMS poruka na zadate mobilne telefona u slučaju da neki od merenih parametara nije u dozvoljenom opsegu, itd…..

Preuzmite opis uređaja MTIV-02-E u PDF obliku

Na ovom linku možete videti i testirati uređaj u realnom vremenu koji se nalazi u prostorijama naše firme: http://uweb.dyndns.org:60000

Uređaj je prilagodljiv vašim konkretnim potrebama, a moguća je implementacija merenja i drugih parametara po vašem zahtevu.
Javite se: Kontakt

Klikom na sliku možete videti uvećani prikaz.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Neke od referenci

 • Tetra Pak – Beograd
 • Tetra Pak Production d.o.o - Gornji Milanovac
 • Tetra Pak Balcan - Zagreb, Hrvatska
 • Philip Morris – Niš
 • ProCredit Banka – Beograd
 • AIK Banka – Niš
 • SIMPO A.D. - Vranje
 • Victoria Group - Novi Sad
 • ITM d.o.o – Šimanovci
 • Mašinski Fakultet – Niš
 • Stomatološki fakultet – Beograd
 • Pekare Branković - Niš

Malo o nama

EUROgenyx je kao grupa entuzijasta oformljen krajem 2000. godine. Cilj formiranja EUROgenyx-a je stvaranje jezgra koje će svojim radom i istraživanjima našem tržištu približiti visoko-tehnološke ideje i proizvode iz oblasti IT inženjeringa, kao i iz oblasti merne tehnike, automatike Više o nama »